Śpisz pięknie tak Po kątach cisza gra Szkoda słów... Resztę dopowie księżyc Śpisz, staram się Oddychać szeptem Pościel jeszcze pachnie Ogniem naszych ciał Ref.: Kiedyś znajdę dla nas dom Z wielkim oknem na świat Znowu zaczniesz ufać mi Nie pozwolę Ci się bać Kiedyś wszystkie czarne dni Obrócimy w dobry żart Znowu będziesz ufał mi Teraz śpij... Wiem, dobrze wiem Potrafię ranić tak jak nikt, przykro mi Nie wiem co robić, gdy płaczesz Już nie śmiejesz się - jak kiedyś Wszystko jest inaczej... Kolejny raz proszę Cię o ostatnią szansę Ref. Kiedyś znajdę dla nas dom w ogrodzie moich marzeń zatracam sie co dnia. spie, snie i marze tylko o mych skrytych marzeniach, bo tylko marzenia mi pozostały... |
|
Tak napisali inni: |
30.09.2006 :: 23:46 :: nat09.krasnystaw.net nynciaa hej! mam prośbe: napisz mi prosze tytuł tej piosenki i wykonawce. na maila: agatka335@buziaczek.pl, lub gg:9136102. czekam aż napiszesz ;) będe wdzięczna ;** |
19.07.2006 :: 21:21 :: acpp214.neoplus.adsl.tpnet.pl oLcIa Hej;) Prosze podaj mi tytół tej piosenki i wykonawce bo od dłuzszego czasu próbowa łam ja znalezc i cos mi nie idzie....Pozdrawiam;) |
Talk.pl :: Wróć |