bedzie drastyczne nie wchodz jak masz slabe nerwy!!!

dobra dosc tych slodyczy, pytanie do ogolu
co sadzicie o aborcji?
moje zdanie jest takie, owszem jest okrutna itd, ale powinna zostac zlegalizowana bo mimo iz niby zabijamy nowe zycie ale co jest lepsze - zycie w nedzy czy smierc? wiem moze to i glupie pytanie ale ogolnie sama nie wiem, niby trza sie bylo zabezpieczyc ale z drugiej strony przypadki i wpadki moga zdarzyc sie kazdemu i lepiej zeby aborcje byly pod okiem specjalistow i w sterylnych warunkach niz gdzies gdzie nie powinno miec "to" miejsce. czyz nie?

nie schodz nizej jesli masz slabe nerwy

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
04.08.2009 :: 10:55 :: aacf42.neoplus.adsl.tpnet.pl

Marek

Proponuję zgodę na zabicie dziecka tak do 1 mca życia. Jeśli mama i tato podejmie taką decyzję. Jeśli są biedni to może 5 r.z będzie granicą. Lepiej jakoś bezboleśnie zbić niż ma żyć w biedzie.
20.05.2007 :: 10:33 :: adn131.internetdsl.tpnet.pl

Keshia

Wejdż sobie na bloga keshia33.blog4u.pl zobaczysz co to jest aborcja to nie jest zlepka komurek to jest człowiek w 21 dniu zczyna bić mu serce .Jak możecie być na to obojętni!!!!Już w głowach wam się poprzewracało ...Jestem obużona zachowaniem ludzi ...Czy ludzie dokonujący takich czynów to są zwierzęta ,napewno nie to są bestie ....
Jak można ,
06.03.2006 :: 19:35 :: dju130.neoplus.adsl.tpnet.pl

A co cie to obc

Popieram zdanie PaUluSi
09.02.2006 :: 16:59 :: l-net.pai.net.pl

Anula

fakt ze to zdjecie przedstawia plod w juz chyba ktoryms z kolei miesiacu ciazy ale tak szczerze to w peirwszym to jeszcze nie jest dziecko to tylko pare komorek wielkosci naskorka jaki sie oderwal od palca jak sie skaleczylas i moim zdaniem wtedy jeszcze mozna je usunac ale juz w 3 miesiacu no raczej nie. ale to sprawa wewnetrzna kazdej kobiety
09.02.2006 :: 12:06 :: proxy.dgt.com.pl

PaUluSia

Okropne! Nie wiem jak można było zabić małe niewinne, niczym skazane dziecko! Nie święce dobrym przykładem, ale nigdy nie zabiłabym dziecka! Bez komentarza!
08.02.2006 :: 20:28 :: pr-185-2.red.makolab.pl

jola

8O

ja jestem przeciw. Przypadki przypadkami, tylko nie wiem, czy mogłabyś spokojnie spędzić życie ze swiadomością, że zabiłaś, bądź co bądź, swoje dziecko. Życie w nędzy? żaden argument. dlaczego od razu przekreślać czyjeś życie tylko dlatego, że jego rodzina jest uboga? Z resztą, zupełnie nie wiem co to ma do rzeczy. Można dziecko równie dobrze zostawić w szpitalu, a wtedy w niedługim czasie bedzie miało ordziców.
Talk.pl :: Wróć