![]() |
hehe wiecie co? wrocilam dzisiaj do szkoly i juz i sie wszytko uklada po mojej mysli. w szkole od cholery nauki i jeszcze troche (ale to pominmy) stesknilam sie za moimi znajommim a zwlaszcza za tymi ktorych nie lubie a widzialam ich dzisiaj nawet wiec sie z tego bardzo ciesze ze im w koncu troche zycie pozatruwam ![]() doszlam dzisiaj do smiesznego wniosku: bedac poza moja buda wszystko sie pieprzylo nawet moje zdrowie, a jak wrocilam to wszytko jest lepiej i w sumie niedlugo moze bede zdrowa. nasuwa sie jedno nurtujace mnie pytanie: czy mozna uzaleznic sie od zgielku na korytarzach i syfu w kiblach szkolnych jakie zapewniaja nam pierwszoklasistki przesiadujace tam na przerwach, porzerajace tam swoje kanapki (wchwalajac je pod niebiosa przy tym) i syfiace papierem toaletowym z mina 6 miesiecznego dziecka odkrywajacego co zrobil do nocnika? (nie chce tu bynajmniej nikogo urazic, ale chclam zastosowac dosadna przenosnie- w razie odwiedzin nowych osob*) no nie wime sama czy od tego mozna sie uzaleznic, ale wiem jedno ze sprawia mi czasami przyjemnosc np. w dni takie jak ten zobaczyc znowu swoja kochana rutyne. przez to pojawia sie kolejne pytanie co ja zrobie jak pojde na medycyne o ktorej tak snie ostatnio? czy bede umiala sie przystosowac do powagi i tym razem przesadnej nauki (a moiwili ze nauki nigdy dosc - zarty chyba jakies :S) ? *co do tych odwiedzin, to szczerze po ilosci komentow nie spodziewam sie jakis gosci, ale na wszelki wypadek .... ![]() pozdro dla wszystkich wpadajacych na mojego bloga nie tylko kiedy sa jakies aferki w szkole, poszukujac nowych ciekawych dwuznacznych notek na czyjs temat, ale takowych tez pozdrawiam :* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
04.02.2006 :: 23:23 :: dial-1254.lodz.dialog.net.pl Domi Wiem, że miałam dzis zadzwonić, ale poźno z kina wróciłysmy i juz nie chciałam przeszkadzać, ale jutro się nie wywiniesz. |
01.02.2006 :: 19:48 :: dial-1879.lodz.dialog.net.pl Domi genialne![]() |
Talk.pl :: Wróć |