![]() |
a oto tłumaczenie: Brian: Czy słyszałem Cię dobrze? Bo myślałem że powiedziałaś: "Niech to się skończy" Byłaś całym moim życiem I nigdy nie planowałem Starzeć się bez Ciebie Cienie krwawią przez światłość Gdzie miłość jeszcze świeci tak jasno Przyszła bez powodu Nie pozwól żeby odeszła wieczorem Miłość nie zawsze jest czarna i biała Czy nie zawsze miałem miłość do Ciebie? Delta: Ale kiedy Cię potrzebuję Jesteś blisko mnie Wiem że to nie wystarczy A kiedy jestem z Tobą Przestaję płakać Bo jesteś blisko mnie Brian: Mógłbym zmienic świat Jeśli miałbym szansę Och, nie pozwoliłaś mi Traktowałaś mnie jak dziecko Twoje ramiona oplatają mnie Och, prosze ochroń mnie Brian & Delta: Stłuczenia i grzmoty w Twoich słowach Dni są zniszczone, jak to boli Brian: Och,czy nie zawsze miałem miłość do Ciebie? Delta: Ale kiedy Cię potrzebuję Jesteś blisko mnie Wiem że to nie wystarczy A kiedy jestem z Tobą Przestaję płakać Bo jesteś blisko mnie Brian & Delta: Stłuczenia i grzmoty w Twoich słowach Dni są zniszczone, jak to boli Brian: Och,czy nie zawsze miałem miłość do Ciebie? Delta: Ale kiedy Cię potrzebuję Jesteś blisko mnie Brian: Wiesz, nigdy nie wiedziałem jak byłoby gdybym Cię zostawił Delta: I kiedy chce Cię przytulić Jesteś blisko mnie Brian: Wiesz, przepraszam, przyznaje, że wziąłem nasza miłość Brian & Delta: A teraz kiedy jestem z Tobą Przestaję płakać Brain: Bo wiem że jestem blisko Ciebie Brian & Delta: Tylko blisko Ciebie |
|
Tak napisali inni: |
23.12.2005 :: 15:01 :: bzs194.neoplus.adsl.tpnet.pl gauzi witam, znalazłem sie na tym blogu przypadkiem i w sumie to chcialem tylko poinformowac ze w tym tłumaczeniu piosenki (jak i w jej wersji anglojęzycznej) jest kilka błedów ktore w dosc znaczny sposób zmieniają sens jej słów. Jezeli właściciela tego bloga interesowaloby troszke wierniejsze tłumaczenie to prosze o kontakt gauzi@neostrada.pl |
07.05.2005 :: 14:04 :: 195.136.67.222 Tamiczka Siemanko :D Fajniutki ten twój blog.. mimo ze troszke ponury, ale to nic.. gdyby wszytskie blogi byly takie same, to bez roznicy bylo by to, na którym teraz jestesmy... Nie wiem czy mnie rozumiesz :) Ale to miał być komplemant :D Wpadnij czasem do mnie na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl i zostaw po sobie ślad ... Pa :*** |
Talk.pl :: Wróć |