![]() |
Sad but true: Papiez nie żyje ;( ale trzeba żyć dale on nie chciałby bysmy sie smucili. ja nie umiem nic na jutrzejszą kartkówke z historii ![]() ![]() mam juz penfrienda. nazywa siem Tom i jest za Szkocji. jest całkiem spoko tylko beznadziejnie wygląda w kilcie, (mówi że jest przewiewny ![]() Szkoci sa całkiem spoko, kiedyś znałam jednego - miał na imie James, no chyba all sie domyslają jaka była nasza bynajmniej nie platoniczna znajomość ![]() pozdro dla wszystkich ziomków ![]() |
|
Tak napisali inni: |
03.04.2005 :: 20:49 :: 195.136.67.222 Tamiczka Hej! Musze przyznac, ze masz naprawde fajnego bloga :D mam dla ciebie propozycje... jeśli ty dodasz na mojego bloga komentarza dotyczacego notki ( opis czy ci sie podoba czy nie) ja w zamian dam ich 2x wiecej :D Nie zapomnij podać adresu swojego bloga :) Pozdrawiam i zapraszam na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl :*** |
03.04.2005 :: 20:16 :: bsz28.neoplus.adsl.tpnet.pl Moze byc w nos jak wolisz ![]() Ale pamietaj w nos to tylko galaz!!!!!!! ![]() ![]() Pozdro dla maatixa i arcika ![]() |
Talk.pl :: Wróć |